početna > Iskoristite usluge prijenosnih šaltera

Iskoristite usluge prijenosnih šaltera

Iskoristite usluge prijenosnih šaltera
Projekt Ministarstva unutarnjih poslova „Prijenosni šalter“ nastavlja se provoditi diljem Hrvatske. Riječ je o koferima koji su namijenjeni prvenstveno građanima koji žive u udaljenim i lošije prometno povezanim krajevima, starijim, bolesnim, slabije pokretnim osobama i osobama s invaliditetom, ali i svim ostalim građanima koji žele obaviti upravne poslove bliže vlastitom domu.
 
Kofer za upravne poslove
 
MUP je zbog pružanja što kvalitetnije usluge i olakšavanja realizacije poslova vezanih uz upravne poslove osigurao kofer s opremom za mobilne urede, kojim se nastoji olakšati građanima, a posebno onima starije životne dobi i građanima koji stanuju u mjestima udaljenim od policijskih postaja. Kao i šalterskim vozilom, koferom za obavljanje upravnih poslova omogućeno je obavljanje poslova prijavništva, matičnog broja građana, osobnih iskaznica, vozačkih dozvola i registracije vozila. Sve potrebne uplate moguće je obaviti gotovinskim plaćanjem, a građanima savjetujemo da sa sobom ponesu fotografije potrebne za izradu dokumenata.
 
Pozivamo građane da iskoriste mogućnost rješavanja navedenih upravnih poslova bliže svom domu, odnosno mjestu prebivališta ili boravišta. Raspored prijenosnih šaltera po policijskim upravama pogledajte u korisnim linkovima.